Reisprogramma's Tanzania

Tanzania biedt de safari-, natuur- én strandliefhebber een ultieme vakantie. Het noorden van Tanzania staat bekend om de Ngorongorokrater, Tarangire National Park, Lake Manyara en Serengeti National Park. Desondanks Tanzania de laatste jaren populairder is, is het toch mogelijk het massatoerisme te ontlopen en een topsafari te beleven. Daarom gaat de aandacht in onze programma’s eveneens uit naar enkele minder gekende parken zoals Arusha National Park, Lake Eyasi en Lake Natron.

Zuid-Tanzania staat garant voor de meest zuivere safari-ervaring. Het Selous Game Reserve en het Ruaha National Park staan borg voor een authentieke safarireis. De Mufindi Highlands nemen u mee naar de hoogdagen van de koloniale geschiedenis.

Ook de kust van Tanzania is ongerept gebleven. U kunt er een prachtige strandvakantie doorbrengen ver van de grote resorts. Zowel op het Tanzaniaanse vasteland als op Zanzibar, Mafia Island of Pembe kunt u overnachten in kleine charmelodges pal op het strand.

In Tanzania bieden wij twee reisformules aan. U heeft de keuze uit Noord-Tanzania per 4×4 met privégids of Zuid-Tanzania met kleine vliegtuigjes. Meer info over deze reisformule vindt u onder ‘Manier van reizen’. Na uw safarireis kan u desgewenst ‘het stof afspoelen’ op een leuke strandbestemming.

Maak hieronder een eerste selectie op basis van de gewenste route en klik nadien door naar de detailprogramma’s. Deze programma’s zijn slechts voorbeeldreizen en kunnen uiteraard volledig aan uw voorkeuren en op maat uitgewerkt worden.

Rondreis per 4×4 met privéchauffeur/gids

inclusief de variant

  • Het beste van Tanzania met beach

Rondreis per 4×4 met privéchauffeur/gids

inclusief de variant

  • In de ban van Tanzania met beach

Rondreis per 4×4 met privéchauffeur/gids

inclusief de varianten

  • De Migratie achterna (januari-maart)
  • De Migratie achterna (januari-maart) met beach
  • De Migratie achterna (juni)
  • De Migratie achterna (juni) met beach
  • De Migratie achterna (juli-september)
  • De Migratie achterna (juli-september) met beach

Rondreis per 4×4 met privéchauffeur/gids

inclusief de variant

  • Bush and Beach kortweg

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X