Over ons

Zo organiseren we uw Afrika-reis op maat

We luisteren naar uw ideeën, verwachtingen en budget tijdens een grensverleggend kennismakingsgesprek. Hiervoor kan u zowel bij ons op kantoor als telefonisch terecht. Alle informatie wordt overzichtelijk gebundeld tot een offerte die u kosteloos ontvangt. Indien het voorstel helemaal is wat u ervan verwacht, dient u enkel nog formaliteiten in orde te brengen. Ons team van professionals regelt verder alles wat u nodig heeft en staat u bij met persoonlijk advies inzake inentingen, reisdocumenten en verzekeringen.

Enkele weken voor vertrek ontvangt u een digitaal én papieren roadbook dat alle nodige informatie en documenten bevat voor uw vluchten, overnachtingen, safari’s, excursies en zoveel meer. Indien u dit wenst, kan deze telefonisch of persoonlijk overlopen worden met ons. Dan rest u enkel nog aftellen tot de vertrekdatum en u te laten fascineren door het échte Afrika …

Onze aanpak

Verkennend gesprek van ongeveer 1 uur,
telefonisch of bij ons op kantoor.

Kosteloze offerte met vrijblijvende opties
bij lokale partners en luchtvaartmaatschappijen.

Drie weken voor afreis ontvangt u alle reisdocumenten,
dit zowel in papieren versie als digitaal.

Ontmoet ons team

GUY BOGAERTS, zaakvoerder.

More than 40 years of experience and still running in front of the herds.

Guy startte in de reissector in 1976 en stichtte Proflight in 1991. Een trip naar Zuid-Afrika in 1990 zette hem er toe aan de activiteiten toe te spitsen op dit schitterende continent. Na meer dan honderd inspectietrips en reizen naar Botswana, Kenia, Madagaskar, Malawi, Mozambique, Namibië, Oeganda, Rwanda, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika is hij een doorwinterde Afrika-kenner. Zijn echtgenote Hilde leidt de boekhouding in juiste banen.

JILL LOMMERS

Fasten your seatbelt and let’s fly away. 

“No sky is the limit” mag letterlijk genomen worden als het om Jill gaat. Sinds 2015 is ze gepassioneerd door alles wat vliegt en is zij op de hoogte van de laatste trends binnen de luchtvaart. Bij Proflight zorgt ze voor de ticketing & tarificatie en zoekt ze steeds de beste route aan het voordeligste tarief uit.

ROEL BOGAERTS

Jong geleerd is oud gedaan.

De appel valt niet ver van de boom…Zijn carrière bij Proflight startte in 2010 maar als oudste zoon van Guy & Hilde gaat zijn reiservaring naar Afrika al veel verder terug. Van kinds af aan bezocht hij Botswana, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibië, Réunion, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X