Over ons

ReizenNaarAfrika.be ontstond uit een ongeremde passie voor reizen naar de meest indrukwekkende bestemmingen in Afrika en is sinds 1991 dé specialist voor reizen op maat. Onze individuele aanpak in combinatie met een rugzak vol reiservaring zorgt ervoor dat we telkens het perfecte reizenpakket passend bij uw wensen kunnen samenstellen.

Achter ReizenNaarAfrika.be schuilt een gedreven team dat uw gedroomde reis naar Afrika waarmaakt. Vier reislustigen vonden elkaar en vormen een professioneel team, elk met een eigen passie en expertise. Vanzelfsprekend trekken deze vier Afrika-liefhebbers geregeld zelf op pad om kennis uit te breiden en het aanbod van diensten continu te optimaliseren.

Ontmoet ons team

GUY BOGAERTS, zaakvoerder.

More than 40 years of experience and still running in front of the herds.

Guy startte in de reissector in 1976 en stichtte Proflight in 1991. Een trip naar Zuid-Afrika in 1990 zette hem er toe aan de activiteiten toe te spitsen op dit schitterende continent. Na meer dan honderd inspectietrips en reizen naar Botswana, Kenia, Madagaskar, Malawi, Mozambique, Namibië, Oeganda, Rwanda, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika is hij een doorwinterde Afrika-kenner. Zijn echtgenote Hilde leidt de boekhouding in juiste banen.

KRISTIEN GEERTS

I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.

Kristien startte haar carrière in de reissector in 2014 na een stage van 4 maanden op Zanzibar. Afrika had toen al geen geheimen meer voor haar want als peuter zat ze reeds vooraan in de jeep op zoek naar de Big 5. Tijdens privéreizen naar Namibië, Tanzania en Zuid-Afrika kreeg ze de microbe volledig te pakken.

JILL LOMMERS

Fasten your seatbelt and let’s fly away. 

“No sky is the limit” mag letterlijk genomen worden als het om Jill gaat. Sinds 2015 is ze gepassioneerd door alles wat vliegt en is zij op de hoogte van de laatste trends binnen de luchtvaart. Bij Proflight zorgt ze voor de ticketing & tarificatie en zoekt ze steeds de beste route aan het voordeligste tarief uit.

ROEL BOGAERTS

Jong geleerd is oud gedaan.

De appel valt niet ver van de boom…Zijn carrière bij Proflight startte in 2010 maar als oudste zoon van Guy & Hilde gaat zijn reiservaring naar Afrika al veel verder terug. Van kinds af aan bezocht hij Botswana, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibië, Réunion, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X