Lake Nakuru

Onze beoordeling:   

Lake Nakuru National Park is een van de favoriete safaribestemmingen van Kenia en staat bekend om zijn exotische wildleven, waaronder de met uitsterven bedreigde zwarte neushoorn. Lake Nakuru is het op twee na grootste meer van Kenia, na Lake Turkana en Lake Victoria, en heeft een van ’s werelds grootste populaties roze flamingo’s.

Sarova Lion Hill Game Lodge ligt langs “The Lion Hill” in Lake Nakuru National Park. Verborgen te midden van weelderige vegetatie, heeft de safarilodge een klassiek esthetisch en tijdloos ontwerp met een gevoel van rust en ontspanning. Het biedt het meest schilderachtige en spectaculaire uitzicht op het meer en het Nationaal Park vanuit 67 kamers in chaletstijl, elk met een eigen terras. Naast het adembenemende uitzicht en de geweldige natuur, biedt de lodge een keuken van wereldklasse, een panoramisch barterras, een biologische tuin, een zwembad, een buitenspa en verschillende activiteiten die ideaal zijn voor het hele gezin.

Sarova Lion Hill heeft nu een trotse zilveren eco-rating. Eco Tourism Kenya erkent de game lodge voor het demonstreren van innovatie om excellentie te bereiken op het gebied van milieubehoud, verantwoord gebruik van hulpbronnen en sociaaleconomische investeringen.

Kom en beleef een adembenemende safari in Kenia die voor altijd in je geheugen gegrift zal blijven!

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X