Nosy Be

TSARA KOMBA LODGE

Onze beoordeling:   

Nosy Komba, Lemur Island, is het meest aantrekkelijke eiland van de Nosy Be-archipel, gelegen tussen de noordwestkust van Madagaskar en het Mozambique-kanaal. Nosy Komba is een voormalige vulkaan bedekt met dicht bos, omgeven door fijne zandstranden die langzaam aflopen naar de oceaan.
Dit hemelse eiland herbergt ook een buitengewone verscheidenheid aan land- en waterfauna en -flora, die in perfecte harmonie leeft met het kleine aantal vissersdorpjes waar bekwame ambachtslieden traditionele boomstamkano’s tevoorschijn halen en vrouwen aantrekkelijke kleurrijke tafelkleden borduren.
Het helderblauwe water van de oceaan rondom het eiland is perfect om te zwemmen, de zeebodem te verkennen of gewoon om te bewonderen vanaf de prachtige stranden en de prachtige wilde, afgelegen kreken van het eiland. Omdat er geen wegen of auto’s zijn op Nosy Komba, moet dit goed bewaarde eiland te voet ontdekt worden.
De uitzonderlijke natuurlijke omgeving en biodiversiteit van Madagaskar duiden op groot respect en zeldzame bewondering voor Moeder Natuur.
De ongelooflijke schoonheid van de natuurgebieden, de enorme verscheidenheid van de landschappen, de harmonie van de contrasterende uitzichten, de geest van de lokale bevolking en hun culturen zijn allemaal goede redenen om de vele schatten van het eiland te verkennen, sommige zichtbaar, andere onzichtbaar.
Welkom bij Tsara Komba, Luxury Beach & Forest Lodge, in het hart van deze ongelooflijke omgeving.
Meer dan alleen een reis, een verblijf in dit ongewone pand geeft u veel meer om aan te herinneren dan alleen een stempel op uw paspoort!

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X