Southers Safari

KUTHENGO CAMP

Onze beoordeling:   

Gelegen op een grote open vlakte die zich uitstrekt naar de Shire-rivier in het Liwonde National Park, vindt u Kuthengo Camp. Verscholen tussen fevertree en baobabs, belooft het ongerepte Liwonde National Park een ultieme toevluchtsoord. Kuthengo behoudt zowel de rustieke charme als een goede standaard van safari-accommodatie.

U kunt genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw eigen terras met een verfrissend drankje in de hand. Misschien bewondert u de kuddes waterbokken die regelmatig het kampgebied bezoeken en zich ’s avonds in het gloeiende licht verzamelen. Kuthengo heeft vier ruime en moderne safaritenten, elk met een eigen badkamer, een bad en een buitendouche. De milieuvriendelijke airconditioning met avondbries (een geavanceerd en milieuvriendelijk koelsysteem voor het bed binnen het muskietennet) draagt bij aan het comfort van dit intieme kamp.

Dit kleine kamp, met maximaal 10 gasten, zorgt ervoor dat het uitstekende guideteam uw safari kan aanpassen om een zeer persoonlijke ervaring te bieden. U kunt de vele activiteiten in alle privacy ervaren. Van avontuurlijke gamedrives, adembenemende wandelsafari’s tot rustige boottochten langs de Shire-rivier.

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X