Tuinroute

THE SANDS

Onze beoordeling:   

Genietend van het geluid van golven op het strand beneden; genieten van het uitzicht van de surfers die het beste uit de golven halen terwijl u geniet van een dampende kop vers gezette koffie op uw privéterras; en dan in het aangrenzende randstroomzwembad glijden voor een verfrissende duik vóór het ontbijt. Dit is het soort idyllisch strandleven dat bezoekers van The Sands @ St Francis te wachten staat.
Gelegen in de exclusieve enclave St Francis Bay, het luxe toevluchtsoord bij uitstek voor veel Zuid-Afrikaanse who’s who, maar ook een favoriete speeltuin voor zon- en zeezoekende vakantiegangers. The Sands @ St Francis ligt op slechts enkele minuten van het dorpscentrum, waardoor het een ideale omgeving is.
Elk van de vijf luxueus ingerichte slaapkamers met eigen badkamer van het pension profiteert ook optimaal van het verslavende uitzicht op zee, met grote schuifdeuren en privéterrassen bezaaid met comfortabel meubilair. Zodra de avond valt, kunnen gasten wegzakken in het heerlijke comfort van een stomende jacuzzi voordat ze zich in dikke badjassen wikkelen en genieten van de verwennerij van een kingsize bed, uitgedost in het fijnste Percale-linnen en bedekt met donzige dekbedden van ganzendons.

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X