CHOBE RIVER LODGE

LEROO LA TAU
22 augustus 2023
LEROO LA TAU
22 augustus 2023
LEROO LA TAU
22 augustus 2023
LEROO LA TAU
22 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Chobe River Lodge is een onlangs gerenoveerd 4-sterrenhotel gelegen aan de oevers van de Chobe-rivier in Kasane, op slechts 5 minuten rijden van de internationale luchthaven.

Met directe toegang tot het Chobe Game Reserve per auto of boot is de locatie ideaal om voor de deur te genieten van de Afrikaanse natuur. Chobe River Lodge biedt 12 luxe kamers – 6 Riverview tweepersoons- of twinsuites en één familiekamer voor 2 volwassenen en 2 kinderen. 5 kamers op de binnenplaats, sommige met slaapbanken voor kinderen. We hebben grote zitgedeeltes binnen en buiten en een overloopzwembad met uitzicht op de rivier. Alle protocollen zijn aanwezig om een veilig verblijf te garanderen, met een aparte receptie voor zelfservice inchecken.

Wij bieden gamedrives, bootcruises, massages, dineren op de Chobe River, transfers en dagtochten naar Victoria Falls. Luxe mobiele safari’s worden aangeboden in de pannen Chobe, Savuti, Linyanti, Khwai, Moremi en Nxai – informeer als u geïnteresseerd bent.

Wij zijn een klein, veilig etablissement met persoonlijke aandacht en zorgen voor de gezondheid en veiligheid van al ons personeel en gasten om een onvergetelijke Botswana-ervaring te garanderen.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X