COTTAR’S 1920S CAMP

ELEWANA TORTILIS CAMP
19 april 2023
GOVERNORS CAMP
19 april 2023
ELEWANA TORTILIS CAMP
19 april 2023
GOVERNORS CAMP
19 april 2023

COTTAR'S 1920S CAMP

Onze beoordeling:   

Het bekroonde Cottar’s 1920s Camp is gelegen in het 7608 hectare grote privé-reservaat Olderkesi, grenzend aan het beroemde ‘zevende’ natuurwonder van de wereld, de Maasai Mara in Kenia en het wildreservaat Serengeti in Tanzania. Het is eigendom van en wordt beheerd door de oudste gevestigde en voortdurende safarifamilie in Afrika en verlengt een tijdperk van luxe en kwaliteit en keert terug naar de oorspronkelijke geest en essentie van ‘safari’.

De familie Cottar biedt al meer dan 100 jaar safari’s aan en richt zich op het bieden van een authentieke en geïndividualiseerde safari-ervaring en het ondersteunen van een voortdurende erfenis van wildernis, dieren in het wild, comfort en veiligheid en het eren van een evenwicht tussen natuurbehoud, welvarende handel, gemeenschap en cultuur.

Het 1920s Camp biedt de romantiek van safari onder crèmekleurige canvas tenten, de stijl van het vervlogen tijdperk van de jaren twintig, en biedt tegelijkertijd de voorzieningen die de hedendaagse moderne wereldreizigers en professionele gidsen nodig hebben, wiens kwalificaties tot de hoogste in Afrika behoren.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X