KILAGUNI SERENA SAFARI LODGE

OL TUKAI
1 augustus 2023
ASHNIL ARUBA LODGE
1 augustus 2023
OL TUKAI
1 augustus 2023
ASHNIL ARUBA LODGE
1 augustus 2023

KILAGUNI SERENA SAFARI LODGE

Onze beoordeling:   

Kilaguni Serena Safari Lodge in Tsavo West National Park, een rustig, stil en koel toevluchtsoord omringd door de Kilimanjaro en de glooiende, vulkanische landschappen van de diepgroene Chyulu Hills, dompelt je onder in verbluffende schoonheid en opwindende avonturen terwijl je wordt omringd met alle moderne comfort. Aankomende gasten worden betoverd door ons klassieke stenen ontwerp en het uitzicht op olifanten, buffels en ander wild dat in de vlakte drinkt en afkoelt in onze waterpoel.

Onze Tsavo West Safari Lodge, een van de eerste nationale parklodges in Kenia, omvat 56 kamers, waaronder vijf suites met opmerkelijk grote woonruimtes, variërend van onze standaardkamers tot deluxe suites en de schitterende Kilaguni Suite. Begroet de ochtend met een bush-ontbijt of geniet van traditionele sundowner-cocktails bij Lion Rock. Ontspan op het zonneterras in de tuin bij ons zwembad. Geniet van seizoensgebonden, lokaal geproduceerde gerechten in de eetzaal met uitzicht op de waterpoel. Kom tot rust op een dagbed aan de stenen bar, nippend aan een perfect gemixt drankje terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op de Chyulu-heuvels. Sta ons toe om onvergetelijke safari-ervaringen te regelen, zoals een privé gamedrive in Tsavo West National Park met een toegewijde gids, een rustgevende aromatische massage of een uitstapje om de nijlpaarden en het onderwaterleven van Mzima Springs te zien.

Geef je over aan de wilde, eeuwenoude allure van Tsavo West, het land van leeuwen en lava, bij Kilaguni Serena Safari Lodge.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X