Sinds 1991 verzorgen wij Afrikareizen en met zoveel ervaring en na ontelbare inspectietrips durven wij stellen dat wij u, beter dan wie ook, kunnen adviseren over welke bestemming en reisstijl het best bij u, uw reisbudget en uw reisperiode past en dat alles aan een zeer correcte prijs.

'Old school' persoonlijk reisadvies in het modernste kleedje.

U bent meer dan welkom op ons kantoor voor een persoonlijk verkoopsgesprek, maar wie liever alles per mail/telefoon regelt, kan uiteraard ook bij ons terecht.

Bij de aflevering van uw reisdocumenten nemen wij ruim de tijd om uw reisroute te overlopen, suggesties te doen en al uw vragen te beantwoorden. U ontvangt (zowel op papier als digitaal!) een zeer gedetailleerde documentatiemap, zodat u alle info op diverse manieren kunt raadplegen.

Achter ReizenNaarAfrika.be schuilen Afrika-liefhebbers die u graag laten mee genieten van hun ruime kennis.

Meerdere keren per jaar gaan we zelf op pad. Niet enkel om gunstige prijsafspraken te bedingen, maar vooral om uit het enorme aanbod aan accommodaties, net dié uit te kiezen met de juiste prijs/kwaliteit, ligging & charme.

Minder brochure, meer website.

Om de natuur te sparen hebben wij geen blitse brochures meer maar op deze website vindt u een schat aan informatie. Tientallen voorbeeldprogramma’s zetten u op de juiste weg qua route en budget, maar elk reisvoorstelvoorbeeld wordt nog eens volledig aan uw wensen/reisdata aangepast.

Correcte prijzen en kommerloos reizen.

Een jarenlange samenwerking met betrouwbare lokale partners staat borg voor uitstekende prijzen en tal van exclusieve extra’s. Tijdens uw rondreis staan zij 24/7 voor u paraat!

Licenties & aanverwante.

Onze IATA-licentie garandeert u knowhow en vliegtickets aan de scherpste prijzen en bij vluchtvertragingen, volstaat één telefoontje om uw reis terug op de rails te krijgen.

Wij zijn lid van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus en erkend door het Garantiefonds Reizen en dat is uw garantie op een financieel gezonde dienstverlening en kwaliteitsvolle, zorgeloze reis.

Veel plezier met de voorbereiding van uw Afrika-reis!

Guy BOGAERTS
zaakvoerder