Mozambique

Ongerept paradijs

Voor deze exclusieve bestemming hebben we geen ‘kant-en-klare’ programma’s en bieden we enkel individuele reizen ‘op maat’ aan. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle hoogtepunten maar ook van de uithoeken en onbekende parken van dit mooie land. In een persoonlijk gesprek luisteren wij graag naar uw wensen en reisverwachtingen en bezorgen u dan binnen een paar dagen een gedetailleerd reisvoorstel.

We werken enkel met de beste accommodaties en door de aard van de reis (mooie accommodaties, frequente verplaatsingen met kleine vliegtuigjes en zeer veel safaridagen) komt de gemiddelde reissom dan ook in de hogere prijsklasse (reken op een minimum van € 500 per persoon per reisdag). Hieronder geven wij u graag een opsomming van de accommodaties die we het meest gebruiken. U kunt elke hotelfiche openklikken voor meer info en foto’s.

Het spreekt voor zich dat er naast deze lijst nog tal van andere lodges en kampen zijn die we kennen en (soms) ook aanbevelen.

Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Klik op de kaart voor interactiviteit.