Zuid-Afrika

Wat Zuid-Afrika vooral typeert, is de ongelofelijke verscheidenheid aan landschappen, de prachtige en ongerepte natuur, de vriendelijke mensen en de uitstekende keuken. Hier ontdekt u 19 nationale parken, waaronder het beroemde Kruger National Park, dat een gebied beslaat zo groot als België. Bovendien zijn er tal van privé-reservaten (samen groter dan alle nationale parken), waar u per open jeep en ver van de drukte op safari kunt.

In Zuid-Afrika bieden wij een groot aantal rondreizen per huurwagen aan. Onze meest populaire reis kan u echter ook met privé-chauffeur maken. Meer info over de reisformules vindt u onder ‘Manier van reizen’.

Maak hieronder een eerste selectie op basis van de gewenste route en klik nadien door naar de detailprogramma’s. Deze programma’s zijn slechts voorbeeldreizen en kunnen uiteraard volledig aan uw voorkeuren en op maat uitgewerkt worden.

Dit programma combineert het ongerepte noorden van Zuid-Afrika met het indrukwekkende Kaapstad en de befaamde wijnstreek. Verken deze regio vol natuurpracht en met een rijke geschiedenis op uw eigen tempo per huurwagen.

Rondreis per huurwagen

inclusief de varianten

 • ‘met Drakensgebergte’
 • ‘met minder kilometers’
 • ‘met nog meer safari’
 • ‘met extra kust’
 • ‘ideale mix’
 • ‘combinatie Botswana’

Kaapstad - Kaapse wijnlanden - Tzaneen - Privé-reservaat bij Kruger NP - Panoramaroute - eSwatini - St Lucia

Deze route verkent het onbezoedelde noorden van Zuid-Afrika en biedt een enorme afwisseling aan natuur en activiteiten. Van het beroemde Kruger Park naar de majusteuze Blyde Rivier Canyon tot de wilde kusten van Kwazulu-Natal.

Rondreis per huurwagen

inclusief de varianten

 • ‘met Drakensgebergte’
 • ‘met minder kilometers’
 • ‘met nog meer safari’
 • ‘met extra kust’
 • ‘ideale mix’
 • ‘combinatie Botswana’

Tzaneen - Privé-reservaat bij Kruger NP - Panoramaroute - eSwatini - St Lucia

Alle hoogtepunten in één reis. Van de wildreservaten in het noorden via het bergachtige binnenland naar de oogverblindende Kaap met zijn diverse panorama’s. U ontdekt het beste van wat Zuid-Afrika te bieden heeft.

Rondreis per huurwagen

inclusief de variant

 • ‘compleet’

Tzaneen – Privé-reservaat bij Kruger NP – Panoramaroute – eSwatini – St Lucia – Durban – Knysna – Kleine Karoo – Kaapse wijnlanden – Kaapstad

Verken “de tuin” van Zuid-Afrika. De reis brengt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden aan de Kaap zoals Addo Elephant National Park, Knysna, Oudtshoorn, de wijnstreek en Kaapstad.

Malariavrije rondreis per huurwagen

Port Elizabeth - Addo Elephant National Park - Knysna - Kleine Karoo - Kaapse wijnlanden - Kaapstad

Vertrouw op de kennis en begeleiding van een privéchauffeur/gids wanneer u Zuid-Afrika verkent. Onder begeleiding van een Engelstalige gids bezoekt u de Kaap, Kruger National Park en de Panoramaroute.

Rondreis per huurwagen met privé-chauffeur/gids

Kaapstad - Kaapse wijnlanden - Privé-reservaat bij Kruger NP - Panoramaroute

De Kaap vanuit een verschillend perspectief. Tijdens deze rondreis doet u niet enkel de traditionale streken aan zoals Kaapstad en Franschhoek, maar verkent u ook de minder bekende stadjes zoals Montagu en Tulbagh in combinatie met de kuststad Hermanus.

Malariavrije rondreis per huurwagen

Kaapstad - Tulbagh - Montagu - Hermanus - Kaapse wijnlanden