Zanzibar

ZURI ZANZIBAR

Onze beoordeling:   

Zuri Zanzibar is het enige lid van DESIGN HOTELS in Zanzibar en verspreidt de visie van Design Hotels om een ongeëvenaarde wereldwijde gemeenschap voor design, architectuur en cultuur te creëren en een bron van originele gastvrijheidservaring te worden.

Vanaf het begin zijn er bewuste keuzes gemaakt om de impact van de bouw van het resort te minimaliseren. Op basis daarvan werden duurzame architectuur en ecologische ontwerpprincipes gevolgd om het landschap en het culturele erfgoed van Zanzibar te behouden.

Zuri Zanzibar is ontworpen door de bekroonde architecten JESTICO+WHILES, met als opdracht dat ze de cultuur, het klimaat en de geografie van Zanzibar respecteren door het gebruik van lokaal beschikbare materialen, de organisatie van de ruimte en sterke verwijzingen naar het erfgoed en vakmanschap van het eiland. Ze hebben op elegante wijze de eisen van het toerisme van de 21e eeuw gecombineerd met milieuvriendelijke architectuur en een authentieke Afrikaanse sfeer.

Alle 56 bungalows, suites en villa’s van Zuri zijn uitgerust met een mix van stijlvol, eigentijds meubilair en lokale ambachtelijke kenmerken en kunstwerken, wat zorgt voor een prachtige tropische ervaring van binnen- en buitenleven, met kamers die naadloos overgaan in royale terrassen omgeven door weelderige tropische tuinen.

10 mei 2023

ZURI ZANZIBAR

12 april 2023

MEER ACCOMODATIES

23 maart 2023

WHITE SANDS LUXURY VILLAS & SPA

29 januari 2020

DIAMONDS MAPENZI BEACH HOTEL

18 december 2018

UNGUJA LODGE

18 december 2018

THE RESIDENCE

8 februari 2018

KONOKONO BEACH RESORT

9 november 2017

THE PALMS

10 september 2017

MELIA ZANZIBAR

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X