Matusadona

BUMI HILLS SAFARI LODGE

Onze beoordeling:   

Bumi Hills Safari Lodge ligt op een reeks afgelegen heuvels in een van de mooiste wildernislocaties van Zimbabwe en is buitengewoon boeiend. Met de Zambezi-helling als achtergrond, kijkt deze oase van rust uit over het eeuwig glinsterende water van Lake Kariba beneden. Niet alleen is de kustlijn van Kariba rijk aan dieren in het wild, maar de nabijheid van de lodge tot Matusadona zorgt ervoor dat de dieren vrij kunnen bewegen tussen het nationale park en de privéconcessie van Bumi Hill, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om wild te bekijken, geleid door ons gepassioneerde team van gidsen.

Onze tien ruime suites zijn zorgvuldig ingericht met alle gemakken die u verwacht van onze luxe Lake Kariba lodge. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een eigen badkamer, een haardroger, oplaadpunten voor batterijen, een minibar en een eigen uitkijkplatform met een spectaculair uitzicht op het meer en de omgeving. Onze Baobab Villa, de privévilla met 2 slaapkamers van Bumi Hills, compleet met een eigen woonkamerbar en eetterrassen binnen en buiten, is ideaal voor gezinnen. De villa biedt een persoonlijke ervaring en wordt geleverd met de diensten van een privébutler, een safarigids en een speciaal safarivoertuig.

De stress van het moderne leven smelt weg in onze zalige spa, waar ons sprankelende overloopzwembad verkoeling biedt en eindeloze uitzichten op het glinsterende meer van Kariba beneden. Voor de actieve gast is onze goed uitgeruste fitnessruimte een verkwikkend vooruitzicht. Niet alleen is de kustlijn van Kariba rijk aan dieren in het wild, maar de nabijheid van de lodge tot Matusadona zorgt ervoor dat de dieren vrij rondlopen tussen het nationale park en de privéconcessie van Bumi Hills. Onze verleidelijke Lake Kariba-lodge biedt het meer als uw speeltuin. Breng uw dagen door met cruisen op het water of dwaal door de omgeving tijdens een wandelsafari; ontdek de oude geheimen in de gefossiliseerde voetafdrukken van dinosaurussen die uniek zijn voor dit gebied. Activiteiten omvatten begeleide wandelsafari’s, sterrenkijken, varen, vogels spotten, vangen en weer loslaten, dag- en nacht gamedrives op zoek naar leeuwen in het bijzonder, evenals boeiende culturele bezoeken aan onze nabijgelegen lokale gemeenschap.

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X