CHANGA CAMP

SENTINEL MARA CAMP
19 april 2023
BUMI HILLS SAFARI LODGE
20 april 2023
SENTINEL MARA CAMP
19 april 2023
BUMI HILLS SAFARI LODGE
20 april 2023

CHANGA CAMP

Onze beoordeling:   

Het uitnodigende zwembad met uitzicht op het meer ligt in de schaduw van de Mopane-bomen en biedt een geweldige locatie voor een cocktail aan het zwembad of een middagduik op het heetst van de dag.

De loungeruimte in de open lucht is comfortabel ingericht met uitnodigende lederen stoelen en banken, in de schaduw van een rieten dak met kleuraccenten van de individueel ontworpen mozaïektegels. Het is een prachtig gebied waar u in uw eentje kunt ontspannen, genieten van de prachtige omgeving, of om te socializen met anderen en verhalen over uw dag te delen. In dit gebied is wifi beschikbaar en er is een centraal laadstation. Onze prachtige nieuwe spa is snel populair geworden bij al onze gasten en biedt massages, manicures en pedicures.

6 standaard tenten voor 2 personen. Het kamp heeft ook twee onderling verbonden familietenten, waardoor kinderen zich vrij kunnen verplaatsen tussen hun tent en die van hun ouders in alle veiligheid en privacy.

Alle tenten zijn gemaakt van een klassieke olijfkleurige safari-canvas en zijn muggenbestendig gemaakt met speciale netten, zodat je comfortabel in slaap kunt vallen met een zacht briesje en de verre roep van de wildernis.
Elke tent is individueel ingericht met Oost-Afrikaanse invloeden.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X