BAMBUU LAKESIDE LODGE

LEROO LA TAU
24 augustus 2023
LITTLE GUGS
24 augustus 2023
LEROO LA TAU
24 augustus 2023
LITTLE GUGS
24 augustus 2023

BAMBUU LAKESIDE LODGE

Onze beoordeling:   

Kom en geniet van de luxe van een privéwildreservaat, maar tegen een fractie van de kosten. Bambuu Lakeside Lode ligt languit aan de oevers van zijn eigen privémeer. De weerspiegeling ervan in het kalme water is een belofte van luxe, vrede en rust en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg tussen Hazyview en Sabie.

Gasten kunnen hun dag beginnen met een heerlijk ontbijt. Geniet van uw maaltijd terwijl u geniet van het uitzicht op het stille water beneden. De actievere gasten kunnen genieten van activiteiten in de buurt, zoals abseilen, raften op de rivier en fietsen. De dichtstbijzijnde poort naar het Kruger National Park, namelijk Phabeni Gate, ligt op slechts 25 km van de lodge. We zijn ook gelegen aan de beroemde Panorama Route, waar gasten kunnen genieten van historische bezienswaardigheden zoals God’s Window en een van de weinige groene Canyons ter wereld, namelijk de Blyde River Canyon.

Na een dag vol avontuur keert u terug naar de rust van de lodge om te ontspannen met een drankje aan de bar, of om een verkoelende duik te nemen in het overloopzwembad. Sluit de avond af door te kijken hoe de schemering de lucht donkerder maakt en een heldere, met sterren gevulde nacht onthult.

Categorie

Superior

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X