CHONGWE CAMP

ANABEZI CAMP
22 juni 2023
AMANZI CAMP
22 juni 2023
ANABEZI CAMP
22 juni 2023
AMANZI CAMP
22 juni 2023

CHONGWE CAMP

Onze beoordeling:   

Time + Tide Chongwe Camp is ons onlangs gerenoveerde kamp, waarbij elke safaritent langs de samenvloeiing van de Chongwe-rivier staat, die door de beboste vallei slingert en de machtige Zambezi-rivier ontmoet, waardoor een toevluchtsoord voor dieren in het wild en uitzonderlijke waarnemingen ontstaat.

De acht klassieke tenten zijn ontworpen om het beste te halen uit wat moeder natuur heeft geboden. Elke kamer heeft een panoramisch uitzicht over de Chongwe-rivier, een ruime badkamer in de open lucht, een veranda met comfortabele loungestoelen en is voorzien van lokaal textiel en handgemaakte meubels.

Elke dag serveert ons team bevredigende maaltijden, uw favoriete drankjes en een grote glimlach in de ontspannen hoofdlounge. De natuurkijkhut is ideaal voor fotografie en voor het spotten van zeldzame nachtdieren.

Het kleine aantal kampen in het Lower Zambezi National Park houdt het vrij van overbevolking. Het gebied staat vooral bekend om zijn indrukwekkende verscheidenheid aan safari-activiteiten – geniet van autoritten tot wandelsafari’s, of ga de rivieren op tijdens een boottocht of kanosafari, of probeer tijgervissen.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X