AMANZI CAMP

CHONGWE CAMP
22 juni 2023
LION CAMP
22 juni 2023
CHONGWE CAMP
22 juni 2023
LION CAMP
22 juni 2023

AMANZI CAMP

Onze beoordeling:   

Amanzi staat synoniem voor luxe Afrikaanse accommodatie. Genesteld onder een oud bos van Jackelberry- en Apple Leaf Trees, hoog aan de oevers van de eindeloos indrukwekkende Zambezi-rivier, biedt Amanzi enkele van Afrika’s meest ongelooflijke natuurervaringen en epische big game viewing.

Dit intieme, luxe safarikamp heeft slechts vier luxe tentsuites in klassieke stijl. Ontspan op het dek van uw suite en geniet van het prachtige uitzicht op de rivier, of maak een korte wandeling over verhoogde houten loopbruggen naar de lounge en eetkamer die op hun beurt doorstromen naar het zwembad en het teakhouten zonnedek, dat adembenemende vergezichten biedt over de onophoudelijk stromende Zambezi vanaf onze verhoogde ligging aan de rivieroever.

Elke tentsuite van Amanzi is ruim en prachtig ontworpen, met een binnenbadkamer, een eigen zitkamer en een overdekt balkon met uitzicht op het Ngwenya-kanaal.

Ontspan in uw teakhouten tweepersoons- of kingsize hemelbed, elegant gedrapeerd met een klamboe die doet denken aan de gouden eeuw van Afrikaanse safari’s.

24 uur per dag stroom en veel gefilterd warm en koud water, een thee- en koffiestation, gratis wasservice en een gratis minibar en whiskyblad zorgen voor uw comfort en verwennerij.

Twee van de suites zijn ontworpen als gezinseenheden met twee slaapkamers, ideaal voor vrienden en families die kwaliteitsvolle safarimomenten willen delen. authentiek safari-avontuur.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X