LION CAMP

AMANZI CAMP
22 juni 2023
HAKUSEMBE RIVER LODGE
3 juli 2023
AMANZI CAMP
22 juni 2023
HAKUSEMBE RIVER LODGE
3 juli 2023

https://lioncamp.com/

Onze beoordeling:   

Lion Camp is een intiem privélodge met 10 individuele suites met rieten dak en canvas met een onopvallend uitzicht.

Gelegen in de meest noordelijke uithoeken van het South Luangwa National Park in Zambia, wacht u een echt authentieke safari-ervaring in een van de meest exclusieve, afgelegen en overvloedige game-viewinggebieden van Afrika. Tijdens het droge seizoen (mei tot oktober) is het bekijken van wild indrukwekkend met waarnemingen van leeuwen, luipaarden, wilde honden, grote kuddes olifanten en buffels, de unieke Thornicroft’s giraffe, Cookson’s gnoes, Crawshay’s zebra’s en ongelooflijke vogels.

Lion Camp biedt begeleide wandelsafari’s of gamedrives – met maximaal vier gasten per activiteit – onder leiding van goed opgeleide, enthousiaste gidsen. Als je geïnteresseerd bent in vogels, dieren in het wild of spectaculaire landschappen, is Lion Camp de droom van een fotograaf.
De lodge is gebouwd aan de waterkant tussen bossen en enkele grote worst- en mahoniebomen. Verhoogde loopbruggen verbinden de hoofdlodge met de individuele suites. De lodge is niet omheind en laat wilde dieren vrij door het gebied bewegen. De hoofdlodge is een grote, ruime en luchtige ruimte met rieten dak met privéhoekjes, zitjes en een zwembad. Een goed gevulde bar, een snookertafel op ware grootte, een koffiestation en een kleine, gezellige leeshoek voor dieren in het wild maken deel uit van dit aanbod. De openheid van de lodge biedt een ononderbroken uitzicht op de vlaktes met de voortdurende aanwezigheid van dieren in het wild.

De oorspronkelijke rondavels werden gebouwd in 1967 en boden de eerste permanente accommodatie aan verkenners en Norman Carr-wandelsafari’s. Deze zijn gerestaureerd en vormen nu onze winkel, een eigen leeszaal, een kleine fitnessruimte en een fotostudio. De studio is geliefd bij fotografen omdat het een rustige plek biedt met een grote werkruimte, internationale stopcontacten en USB-opladers. We bieden ook een schuilplaats op waterniveau voor het close-up bekijken van dieren tijdens het drinken, wat u uitstekende fotografische mogelijkheden biedt.

De lodge biedt 24 uur per dag elektriciteit. Stroom wordt aan de suites geleverd door een invertersysteem, opgeladen door zonnepanelen met een back-up generator. Het water in Lion Camp komt uit een boorgat en wordt gefilterd door een ultramoderne filter- en beluchtingsinstallatie.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X