HAKUSEMBE RIVER LODGE

LION CAMP
22 juni 2023
KANAAN DESERT RETREAT
5 juli 2023
LION CAMP
22 juni 2023
KANAAN DESERT RETREAT
5 juli 2023

HUKUSEMBE RIVER LODGE

Onze beoordeling:   

Als u de Hakusembe River Lodge binnenkomt aan het einde van het kronkelende grindpad, wordt u begroet met een verfrissend beeld van een groen gazon, grote bomen, een verzameling chalets met rieten daken en een strook glinsterende rivier. Onmiddellijk kalmeert de frisse balsem van schoonheid je vermoeide ziel. U heeft de groene Hakusembe River Oasis bereikt. Er daalt een gevoel van rust neer. En het blijft aanwezig tijdens uw bezoek.

Tussen het riet vliegen riviervogels op, mensen roeien met hun boomstamkano’s op de rivier en zachte gedempte geluiden drijven over het water vanuit de dorpen aan de overkant. Terwijl je op het zwevende dek zit, benen omhoog, boek in de hand, de rust absorberend onder begeleiding van vogelgeluiden en het zachte opspattend water, drijven alle wereldse zorgen weg.

Degenen die de energie kunnen verzamelen om te bewegen, kunnen afkoelen bij het zwembad in de weelderige tuin, hun geluk beproeven bij het vangen van de ongrijpbare tijgervis, een wandeling maken naar het culturele dorp Mbunza en aan boord springen van de Hakusembe River Queen. Gelegen op 16 km van Rundu in de regio Kavango, biedt dit juweel van een lodge (met camping) de nodige pauze van de weg.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X