DUBA PLAINS

SELINDA CAMP
21 augustus 2023
LEROO LA TAU
22 augustus 2023
SELINDA CAMP
21 augustus 2023
LEROO LA TAU
22 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Het hoofdgedeelte van Duba Plains Camp bestaat uit een grote verhoogde eetkamer, een comfortabele lounge, een interactieve keuken, een wijnkelder en een bibliotheek. Het middelpunt van het kamp is de verzamelplaats van al je bushervaringen. Het verlengde dek, onder de gigantische ebbenbomen, is perfect om buiten te eten.

Duba Plains is trots op zijn buitengewone Botswana-safari-wildervaringen. Hier kunt u genieten van intieme en close-up mogelijkheden om dieren in het wild te bekijken, van leeuwen en luipaarden tot olifanten, lechwe, buffels en alles daartussenin. Duba Plains staat ook bekend om interessante Kalahari-soorten zoals aardwolf en pangolins.

Een recente gast vatte het perfect samen toen hij zei: “Ik ben geen religieus persoon, maar ik begrijp nu dat Duba Plains de tuin van Eden is.”

Duba Plains Camp en de aangrenzende Duba Plains Suite met 2 slaapkamers zijn met trots Great Plains Réserve Collection-kampen. Mede-leden van Relais & Chateaux zijn ons Selinda Camp en de eigen Selinda Suite met 2 slaapkamers, evenals ons Zarafa Camp met de privé The Dhow Suite met 2 slaapkamers in Zarafa. Deze kampen zijn de enige Botswaanse leden van Relais & Châteaux.

In 2015 werd er in Zuid-Afrika elke 6,3 uur een neushoorn gestroopt. Great Plains Conservation verzamelde verschillende belanghebbenden in de reisindustrie om hun krachten te bundelen om het Rhinos Without Borders-project te vormen als reactie op deze crisis. Rhinos Without Borders heeft tot doel bedreigde neushoorns te verplaatsen van stroperij-hete zones in Zuid-Afrika naar veilige havens in Botswana. Sindsdien is een aanzienlijk aantal neushoorns in veiligheid gebracht dankzij fondsen die zijn ingezameld door verschillende donoren. Onze toegewijde neushoornmonitoringteams hebben melding gemaakt van de geboorte van in het wild geboren neushoornkalveren van die vrouwelijke neushoorns die aanvankelijk waren verplaatst.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X