ENCOUNTER MARA CAMP

SIMBAVATI FYNBOS ON SEA
27 april 2023
OL PEJETA BUSH CAMP
27 april 2023
SIMBAVATI FYNBOS ON SEA
27 april 2023
OL PEJETA BUSH CAMP
27 april 2023

ENCOUNTER MARA CAMP

Onze beoordeling:   

Encounter Mara ligt aan de rand van de savanne in de schaduw van acaciabomen en is een 10-tentenkamp in het Mara Naboisho Conservancy, grenzend aan het beroemde Masai Mara-reservaat in het zuidwesten van Kenia.

Het reservaat staat bekend om zijn overlvloed aan dieren en het bekroonde duurzaamheidsmodel dat de behoeften van lokale gemeenschappen, dieren in het wild en toerisme in evenwicht houdt. Het heeft een nog hogere dierendichtheid dan het naburige Masai Mara National Reserve en een van ’s werelds meest geconcentreerde leeuwenpopulaties.

Vanaf het uitkijkplatform van het kamp kunnen gasten zebra’s zien kuieren naar de nabijgelegen liksteen, een giraffe voorbij het kamp zien lopen, een glimp opvangen van een mangoest die recht voor je over het pad rent of zelfs een jachtluipaard zien rondsluipen op de vlaktes. Luister bij zonsondergang rond het kampvuur naar leeuwen die naar elkaar roepen als ze hun nacht van jagen beginnen. Vanaf Encounter Mara kunnen gasten natuurwandelingen maken rond het kamp, of over de vlakte vliegen in een heteluchtballon.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X