OL PEJETA BUSH CAMP

ENCOUNTER MARA CAMP
27 april 2023
MSAMBWENI BEACH HOUSE
28 april 2023
ENCOUNTER MARA CAMP
27 april 2023
MSAMBWENI BEACH HOUSE
28 april 2023

OL PEJETA BUSH CAMP

Onze beoordeling:   

Ol Pejeta Bush Camp is een ontspannen tentenkamp langs de smalle rivier de Ewaso Ngiro. De grote eettent kijkt uit over de vlaktes van Ol Pejeta aan de andere kant van de rivier. Geniet van uw koffie in de ochtend terwijl u weversvogels buiten rond de koortsbomen ziet fladderen en breng de avonden door met een glas wijn bij de open haard. Bij het kampvuur kunnen gasten samenkomen om verhalen te delen en elkaar te leren kennen na de gamedrive in de middag. Als je later op de avond in bed ligt, luister dan naar de brullende leeuwen van het reservaat.

Er staan zeven tenten (waaronder één familietent) op Ol Pejeta. Elke kamer heeft een eigen badkamer met doorspoeltoiletten en emmerdouches met warm water. De bedden zijn knus met extra dekens en een warmwaterkruik die tijdens het opmaken naar binnen is geschoven. De tenten hebben ruime dekken waar gasten ’s middags een paar uur kunnen vertoeven, luisterend naar de geluiden van de bush.

Ol Pejeta Conservancy ligt in het Laikipia County in centraal Kenia en wordt over het hoofd gezien door de dramatische besneeuwde toppen van Mount Kenya. Het is de thuisbasis van de twee overgebleven noordelijke witte neushoorns op de planeet en vele andere bedreigde dieren, allemaal 24 uur per dag beschermd door toegewijde rangers.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X