LONDOLOZI VARTY CAMP

LODOLOZI TREE CAMP
5 mei 2023
LONDOLOZI FOUNDERS CAMP
5 mei 2023
LODOLOZI TREE CAMP
5 mei 2023
LONDOLOZI FOUNDERS CAMP
5 mei 2023

LODOLOZI VARTY CAMP

Onze beoordeling:   

Dit originele kamp is een tapijt van stenen paden, rotswanden van doleriet, watervallen en verwarde wijnranken die eenvoudige ruimtes weerkaatsen met onbelemmerd uitzicht op de rivier. De tonen van het kamp weerspiegelen de bijna 100 jaar durende liefdesaffaire van de eigenaren met dit land en leggen daarom de nadruk op familie en erfgoed.

Kinderen ouder dan zes jaar zijn welkom in Varty Camp en met een aantal van de chalets die onderling leiden, is Varty Camp perfect voor gezinnen. Elke kamer heeft een eigen privézwembad, een buitendouche en een sala om buiten te eten, omlijst door houten dekken die van de grond komen in de schaduw van een oud rivierbos.

In de omgeving van Varty Camp zijn veel gastactiviteiten te vinden. Deze omvatten de Guest Gym, Photographic Studio en Living Boutique, evenals het herstellende Healing House. Het charmante “originele Sparta Camp”, gelegen in het hart van Varty Camp, vertegenwoordigt generaties geschiedenis die een vervlogen tijdperk weerspiegelt voordat Londolozi bestond.

Categorie

Luxe

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X