MALAMALA RATTRAY’S CAMP

LONDOLOZI FOUNDERS CAMP
5 mei 2023
MALAMALA SABLE CAMP
5 mei 2023
LONDOLOZI FOUNDERS CAMP
5 mei 2023
MALAMALA SABLE CAMP
5 mei 2023

MALAMALA RATTRAY'S CAMP

Onze beoordeling:   

Verscholen in een bos van groen, aan de oevers van de wereldberoemde Sand River, ligt een bijzondere plek. MalaMala Rattray’s Camp biedt een intiem kijkje in een lang verloren tijdperk, toen reizigers van ver met elegantie en verfijning trouwden met de magie van de Afrikaanse bush. MalaMala Rattray’s Camp combineert bescheiden weelde en romantische exclusiviteit met ongeëvenaarde gameviewing en is de belangrijkste safaribestemming voor diegenen die het wilde hart van Afrika willen ervaren.

MalaMala Rattrays Camp is de belichaming van klassieke stijl en goede smaak. Elke luxe, vrijstaande en ruime suite biedt een sfeer van weelderige afzondering en biedt een spectaculair uitzicht op de Sand River, waar wilde dieren in alle soorten en maten kunnen worden bekeken terwijl u een duik neemt in het privédompelbad, afkoelt in de buitendouche of geniet van een masseren op het dek.

Bij MalaMala Rattray’s Camp zijn wildlife safari’s onze eerste prioriteit. Een maximum van slechts vier gasten per safarivoertuig is de norm en een flexibele bediening zorgt ervoor dat uw avonturen in de bush intiem en onvergetelijk zullen zijn. Een ervaren en bekwame boswachter zal dienen als uw gids en gastheer en een ongeëvenaard serviceniveau bieden.

U kunt op verschillende locaties genieten van uitgebreide maaltijden, waaronder de “boma”, het dek, de eetkamer of in de privacy en het comfort van uw eigen suite.

Categorie

Luxe

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X