NAMIRI PLAINS CAMP

SAYARI CAMP
27 april 2023
NABOISHO CAMP
27 april 2023
SAYARI CAMP
27 april 2023
NABOISHO CAMP
27 april 2023

NAMIRI PLAINS CAMP

Onze beoordeling:   

Namiri Plains ligt op de uitgestrekte vlaktes in de oostelijke Serengeti, op een afgelegen locatie. Met 10 stijlvolle tentsuites en een familietent is uw verblijf hier een luxe leven van binnen en buiten.

Voordat Namiri Plains werd gebouwd, waren deze graslanden 20 jaar gesloten om de cheetahpopulatie de kans te geven zich te herstellen. De dichtstbijzijnde andere kampen liggen op meer dan een uur rijden, zodat je de uitgestrekte vlaktes helemaal voor jezelf kunt ervaren. Als u niet in de bush bent om leeuwen en andere grote katten te spotten of naar enorme kuddes wildebeesten te kijken, kunt u een middag rond het zwembad doorbrengen of een massage plannen in onze spa. Voed uw geest in de bibliotheek en het informatiecentrum, of ontspan gewoon en geniet van het uitzicht vanaf uw eigen privéterras.

Tijdens het verkennen van de graslanden in de buurt van Namiri Plains, heb je misschien het geluk oog in oog te staan met een van onze mooiste en meest unieke wilde katten – Manja, de melanistische serval. Hij is nogal een beroemdheid in de Serengeti en is wereldwijd te zien geweest door onder meer BBC Earth en The Discovery Channel.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • wellness
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X