PUKU RIDGE CAMP

SIMBAVATI RIVER SANDS
8 juni 2023
DETEEMA CAMP
21 juni 2023
SIMBAVATI RIVER SANDS
8 juni 2023
DETEEMA CAMP
21 juni 2023

PUKI RIDGE CAMP

Onze beoordeling:   

Deze safarilodge in South Luangwa is onlangs gerenoveerd en heeft geen enkel aspect onbeheerd achtergelaten. Het combineert stijl en comfort naadloos met de natuur. Onlangs geüpdatet, is Puku Ridge wildernis, verfijnd – van de elegante architectonische lijnen tot de zorgvuldig uitgeruste voertuigen voor het bekijken van wild en de perfect gepositioneerde fotografische schuilplaats voor de privédrinkplaats van het kamp.

Gelegen binnen het ongelooflijke South Luangwa National Park met uitzicht op een privé-uiterwaarden en waterpoel, wordt dit afgelegen en hooggelegen landschap verrijkt door de rollende gang van giraffen, de hartvormige neus van de puku en het middernachtelijke gehuil van de hyena .

DIT IS EEN LUXE SAFARI VAN ZAMBIA VAN BEGIN TOT EINDE, EN ELK DETAIL DAAR TUSSENIN.
Een samenwerking tussen de eigenaren, Chichele Safaris, en de familie Cumings van Chiawa Camp & Old Mondoro – de vernieuwde Puku Ridge is gelegen op een van de toplocaties van het park.

De bekende en zeer geliefde faciliteiten, service en begeleiding zijn geüpgraded naar de hoogste normen waarvoor de eigen safarikampen van de familie Cumings beroemd zijn geworden. Uniek qua ontwerp maar traditioneel qua uiterlijk, het is volledig herbouwd met een lichtere voetafdruk.

Elementen uit de oude bushkampen in South Luangwa zijn gecombineerd met het traditionele dorpsleven en authentieke, lokale kunstwerken vormen een aanvulling op het cruciale comfort van het schepsel, waardoor dit een van de meest aansprekende en welkome safarikamplanceringen sinds vele jaren is.

Eerdere gasten van de oude Puku Ridge zullen het gevoel hebben dat alles is veranderd, maar niets is veranderd, aangezien veel speciale details uit het verleden zijn behouden voor de ultieme combinatie van heden en verleden in onze safarilodge South Luangwa.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X