SAROVA WHITESANDS BEACH RESORT & SPA

THE SANDS AT CHALE ISLAND
3 augustus 2023
ISUNGA LODGE
7 augustus 2023
THE SANDS AT CHALE ISLAND
3 augustus 2023
ISUNGA LODGE
7 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Het Sarova Whitesands Beach Resort and Spa is een luxe hotel in een idyllische omgeving aan de oevers van de Indische Oceaan. Het hotel, gelegen aan de noordkust van Mombasa, ligt verscholen tussen torenhoge palmen en weelderige tuinen met vijf zwembaden, waaronder een rustig zwembad, een zwembadbar en een waterglijbaan. De buitenbehandelingsdekken van onze spa bieden open vergezichten op de zon en de zee terwijl het geluid van de beukende golven u volledig ontspant. We zijn gezinsvriendelijk en onze Ozone-kinderclub zal uw kinderen zeker betrokken en enthousiast houden.

Bekend om onze uitmuntende keuken, gebruiken we de meest verse ingrediënten, terwijl de live kookruimtes in restaurant Pavilions ongeëvenaard zijn. Minazi, ons openluchtcafé, is perfect voor een lunch aan het zwembad, terwijl de Lido Lounge speciale visgerechten biedt. Coco’s strandbar is een must voor dat perfecte drankje aan het strand terwijl je naar romantische zonsondergangen aan de horizon kijkt.

Het hotel heeft verschillende beroemdheden en een aantal van de meest prestigieuze bruiloften en evenementen aan de Keniaanse kusten ontvangen. Het is een favoriet voor conferenties

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • wellness
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X