ISUNGA LODGE

SAROVA WHITESANDS BEACH RESORT & SPA
3 augustus 2023
BUSH LODGE
7 augustus 2023
SAROVA WHITESANDS BEACH RESORT & SPA
3 augustus 2023
BUSH LODGE
7 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Isunga Lodge is een ontspannen, door de eigenaar beheerde lodge in een unieke omgeving met uitzicht op de groene uitgestrektheid van Kibale Forest in West-Oeganda.
Met een prachtig uitzicht op dit prachtige regenwoud, de enorme toppen van het Rwenzori-gebergte en verder naar Lake George en de savannes van Queen Elizabeth – kunnen we 3 nationale parken tegelijk zien.

Isunga Lodge heeft een unieke ligging naast het regenwoud en ook midden in het kratermerengebied, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van deze prachtige regio. Kom dicht bij de natuur, geniet van het buitenleven, ontmoet de gemeenschap of ontspan gewoon op deze herstellende locatie.

Met slechts acht eenvoudige, stijlvolle huisjes verspreid over ons grote terrein bieden we privacy en rust in een natuurlijke, wilde tuin. Je hebt misschien het gevoel dat je de enige bent in de buurt. Eigenaren Gerry en Karen staan altijd klaar om te helpen, advies te geven over activiteiten, reizen en meer. We bieden een vriendelijke, persoonlijke benadering en een zeer warm welkom aan onze gasten.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X