SIMBAVATI CEDERBERG RIDGE LODGE

THORNTREE COUNTRY LODGE
5 september 2023
SHAMWARI LONG LEE MANOR
28 september 2023
THORNTREE COUNTRY LODGE
5 september 2023
SHAMWARI LONG LEE MANOR
28 september 2023

Simbavati Cederberg Ridge is een luxe wildernislodge die heerlijk eten, warme gastvrijheid en avontuur biedt. Het kijkt uit over het panorama van de Cederbergen met zijn rauwe, ruige schoonheid. Geniet van een stijlvolle ‘away-from-it-all’-ervaring, maar toch binnen handbereik van Kaapstad en de Wijnlanden – slechts een mooie rit van 2,5 uur.

Cederberg Ridge heeft de authentieke sfeer van een moderne Afrikaanse boerderij met veel gebruik van hout en natuurlijke texturen. Het warme en uitnodigende interieur, met gewelfde plafonds en houten balken, geeft een licht en luchtig gevoel. Grote openslaande deuren geven toegang tot een royaal overdekt terras en een eetterras met uitzicht op de tuin en de bergen daarachter.

Met 11 ruime kamers en suites, een restaurant met uitzicht, een groot zwembad en inheemse tuinen die uitmonden in het veld, biedt dit luxe toevluchtsoord ruimte en stijl midden in de wildernis.

Geniet van de natuurlijke schoonheid en verborgen juweeltjes van de Cederberg via een scala aan ervaringen voor zowel actieve als meer relaxte mensen.

Kies uit begeleide wandelingen, mountainbiken, rotskunstexcursies, rooibosboerderijrondleidingen en boottochten bij zonsondergang. We bieden ook begeleide excursies naar de Cederberg, of naar de westkust met zijn rustieke strandrestaurants. Geniet van een wijnproeverij in de lodge, sterrenkijken bij de vuurplaats of een spabehandeling.

Onze beoordeling:   

Specials

Recent geopende lodge
Schitterende omgeving
Uitstekende service

Bezoek de website van SIMBAVATI CEDERBERG RIDGE LODGE

Foto's

Categorie

Luxe

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X