TENGILE LODGE

MARA CROSSINGS CAMP
1 augustus 2023
LARSENS TENTED CAMP
3 augustus 2023
MARA CROSSINGS CAMP
1 augustus 2023
LARSENS TENTED CAMP
3 augustus 2023

TENGILE LODGE

Onze beoordeling:   

Gelegen op een perfecte locatie aan de oevers van de Sand River, met een prachtig uitzicht op de rivier vanuit elk uitkijkpunt, ligt Tengile River Lodge. De lodge, wat ‘rustig’ betekent in de lokale taal, heeft zeker een voordeel ten opzichte van alle andere in het Sabi Sand Game Reserve.
Het Sabi Sand Game Reserve profiteert van een grote diversiteit aan dieren in het wild, waaronder de Big Five als buren en deelt een 50 km (31 mijl) niet-omheinde grens met het Kruger National Park. Wereldberoemd om zijn productieve luipaardwaarnemingen, garanderen strikte voertuiglimieten bij waarnemingen de exclusiviteit van een game-kijkervaring van dichtbij met gamedrives die een gebied van 10.500 hectare (26.000 acres) doorkruisen.

Deze magnifieke lodge beschikt over negen enorme, afgelegen suites met airconditioning, verspreid in de gevlekte schaduw van het bushveld, elk met een panoramisch uitzicht op de rivier. Naast een grote slaapkamer, een badkamer en een buitendouche, is er een lounge, een eethoek, een volledig gevulde bar, een koffiestation en een zit- en eethoek buiten die gegarandeerd adembenemend zijn. Een privézwembad op uw ruime privéterras wordt compleet geleverd met een verzonken buitenlounge met uitzicht op de beroemde Sand River. Voor gezinnen zijn twee van de suites van de lodge verbonden door een overdekte loopbrug om een familiesuite te creëren.

Het gastenverblijf van de lodge biedt een gemengde selectie van open, interactieve en privéplekken. Het uitkijkplatform is een ongelooflijk hoogtepunt en de bibliotheek is een fascinerende schatkamer van samengestelde objecten en interessante boeken. Op maat gemaakte meubels, lampen en unieke decorstukken zijn gemaakt door bekwame lokale kunstenaars en opvallende stoffen zijn meesterlijk met de hand beschilderd. Een massage- en fitnessruimte biedt gasten een ruimte van welzijn en rust en een Safari Shop is gevuld met prachtige handgemaakte artikelen.

Kies uit een verscheidenheid aan spannende activiteiten, zoals twee keer per dag gamedrives en avondsafari’s, interpretatieve bush- en natuurwandelingen, fotografielessen, vogels kijken, sterrenkijken, privé- en fotosafari’s.

Categorie

Platinum

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X