THE HIGHLANDS LODGE

HUNTINGDON HOUSE
26 april 2023
JABALI RIDGE
27 april 2023
HUNTINGDON HOUSE
26 april 2023
JABALI RIDGE
27 april 2023

THE HIGHLANDS LODGE

Onze beoordeling:   

The Highlands ligt op de weelderige hellingen van de Olmoti-vulkaan en biedt een prachtig uitzicht over de Serengeti. De acht tenten zijn koepels van canvas en perspex – een ontwerp geïnspireerd op traditionele Maasai-boma’s. In het hart van het kamp bevindt zich onze bibliotheek met een binnenhaard die het typische safarikampvuur vervangt. We komen hier elke avond samen om verhalen te delen over de ervaringen met wilde dieren van de dag tijdens een aperitief.

Het kamp voelt afgelegen, maar ligt binnen handbereik van Ngorongoro, waar gasten daglange gamedrives kunnen maken om leeuwen, olifanten en giraffen te spotten, met een middagpicknickpauze onder een schaduwrijke boom. Wandel vanuit het kamp naar de top van Olmoti voor adembenemende uitzichten, of maak een uitstapje van een halve dag naar het sodameer in de Empakaai-krater, waar duizenden roze flamingo’s samenkomen. Gasten kunnen ook communiceren met de lokale gemeenschap, leren over de Maasai-cultuur en aan het eind van de dag met het vee teruglopen naar de boma.

Verzamel ’s avonds rond een knapperend vuur met een glas wijn of whisky voordat u aanschuift voor een heerlijk driegangendiner.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • wellness
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X