THE VILANCULOS BEACH LODGE

AS DUNAS
22 augustus 2023
LEROO LA TAU
24 augustus 2023
AS DUNAS
22 augustus 2023
LEROO LA TAU
24 augustus 2023

VILANCULOS

Onze beoordeling:   

Vilanculos Beach Lodge, een perfecte bestemming voor uw ontsnapping. VBL biedt voortreffelijke accommodatie, een gastronomisch restaurant, een prachtige bar/barista-ruimte, glooiende tuinen en een overloopzwembad met uitzicht op de oceaan, evenals een eigen curiosawinkel.

Conferentiecentrum voor kleinere groepen en verwensessies in onze Express Day Spa zorgen ervoor dat uw verblijf (zaken of vrije tijd) aangenaam en op maat zal zijn.

Angela Caratelli beheert samen met haar man Damien met passie Vilanculos Beach Lodge. Tijdens uw verblijf zult u hoogstwaarschijnlijk door alle leden van deze dynamische familie worden begroet.

Vilanculos Beach Lodge ligt in het kleine kustplaatsje Vilankulo, in de subtropische provincie Inhambane, Mozambique. Vilankulo ligt ongeveer 700 km ten noorden van Maputo en 500 km ten zuiden van Beira. De stad, met vriendelijke mensen en een levendige sfeer, biedt de perfecte uitvalsbasis om de pittoreske Bazaruto-archipel en het Bazaruto Nationaal Park te verkennen. Het zeereservaat omvat vijf eilanden: Santa Carolina (ook bekend als Paradise Island), Bazaruto, Benguerra, Magaruque en Bangue.

De Archipel biedt een aantal van ’s werelds beste snorkel-, duik- en big game-vissen. De eilanden zijn ongerept in hun natuurlijke schoonheid en diverse ecologieën. De koraalriffen zijn rijk aan een diversiteit aan tropische vissen en schildpadden en behoren tot de meest ongerepte in de westelijke Indische Oceaan.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • kindvriendelijk
 • restaurant
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X