THREE RIVERS CAMP

FAIRVIEW HOUSE
17 mei 2023
KAFUNTA RIVER LODGE
17 mei 2023
FAIRVIEW HOUSE
17 mei 2023
KAFUNTA RIVER LODGE
17 mei 2023

THREE RIVERS CAMP

Onze beoordeling:   

Three Rivers Camp is een luxe safarilodge in tenten aan de samenvloeiing van de rivieren Luangwa, Kapamba en Lusangazi in South Luangwa, Zambia. De stijlvolle tenten staan onder schaduwrijke worstbomen met uitzicht op de Luangwa-rivier of de wildrijke lagune.

Three Rivers Camp is het eerste kamp dat is gevestigd op de grens van de Malama Chiefdom en het nationale park. De locatie is gewoonweg spectaculair. De kamers liggen ver uit elkaar en de dieren in het wild passeren het kamp. Het eetgedeelte biedt een grenzeloos uitzicht op zowel de Luangwa- als de Kapamba-rivier, waar nijlpaarden graag zonnebaden op het witte rivierzand. Drie van de tenten staan direct aan de rand van de oxbow-lagune, vol met dieren in het wild, en onze gasten kunnen ontspannen op de zachte ligbedden terwijl ze giraffen en waterbokken voorbij zien slenteren.

Het unieke van het kamp is dat elke tent zijn eigen slaapplek heeft, veilig verbonden met de tent voor gemakkelijke toegang dag en nacht. U kunt er dus voor kiezen om een nacht door te brengen op de pluche sterrenbedden, omringd door alleen de bezienswaardigheden en geluiden van de Afrikaanse bush.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X