ZILWA ATTITUDE

LUX LE MORNE
8 augustus 2023
LAGOON ATTITUDE
9 augustus 2023
LUX LE MORNE
8 augustus 2023
LAGOON ATTITUDE
9 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Gelegen in het noorden van Mauritius nabij het vissersdorp Grand Gaube, aan de rand van een lagune met uitzicht op de noordelijke eilanden, heet het 4* Zilwa Attitude hotel u welkom.
In het Creools betekent Zilwa eilandbewoner, en dit is de ervaring die u wordt aangeboden: een onderdompeling in het hart van het authentieke Mauritius en een kans om te leven als een eilandbewoner tijdens uw verblijf in dit kleine stukje paradijs aan de oceaan.
Wat is houding? Attitude is een verzameling van eco-vriendelijke hotels op Mauritius, die u de kans bieden om een ongelooflijke vakantie te hebben, terwijl u ook nog eens een verantwoorde reiziger bent!

We hebben onszelf uitgedaagd om een positieve impact te hebben op het lokale milieu, de gemeenschap en de economie – en dat doen we elke dag. We hebben aan elk klein stukje van uw vakantie gedacht.
Uw kamer is ingericht met kunst gemaakt door lokale kunstenaars en meubels gemaakt door Mauritiaanse ambachtslieden.
Het eten op je bord is lokaal geteeld en afkomstig, dus het komt ten goede aan lokale boeren, vermindert transportkosten en smaakt ook nog eens beter! We hebben plastic voor eenmalig gebruik verbannen uit de reis van gasten, dus je zult geen kleine flesjes shampoo en zakjes in je kamer aantreffen. Pak in plaats daarvan een herbruikbare glazen pot en neem wat je nodig hebt uit de Bulk Shop van het hotel.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X