zwembad

LABOTESSA LUXURY BOUTIQUE HOTEL

Onze beoordeling:   

Stoïcijns staande als een Grande Dame uit de 17e eeuw, gevestigd tussen haar hoofse landgenoten van Church Square, doordrenkt van geschiedenis en elegant gehuld in fijne koninklijke kledij, is Labotessa Luxury Boutique Hotel een sierlijke residentie in het hart van Kaapstad.
Gelegen onder de lommerrijke groene bomen, op de oude geplaveide straatjes van de architectonisch welvarende hoeken van het stadscentrum, benut Labotessa zijn erfgoed op integriteit.

Een unieke vijfsterrenbestemming die je uitnodigt met een oprechte omhelzing van vertrouwdheid. Een plaats van onnavolgbaar onderscheid, met een onderscheidingsvermogen in stijl en service, die smeekt om een grillig gesprek met de verleidelijke stad Kaapstad.

Onze oprichters Johan du Plessis en Jan Fourie hebben hun rijkdom aan expertise vurig geïnvesteerd in luxe gastvrijheid, naast hun passie voor reizen, geschiedenis, kunst en design. Hun langdurige jeugdvriendschap en liefde voor Kaapstad zijn naadloos in het tapijt van Labotessa gestikt.

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X