Frankie & Marjolein

Alexander & Charlotte
7 juni 2019
Gaetan & Joke
9 augustus 2019
Gaetan & Joke
9 augustus 2019
Alexander & Charlotte
7 juni 2019

Hallo, eerst en vooral bedankt voor de uitwerking van onze reis. Ik denk dat het feit dat dit de 2e keer is op 2 jaar tijd dat we met jullie reisbureau naar Z-A trokken al heel veel zegt over onze tevredenheid over jullie organisatie.

Deze 2e reis was een perfecte aanvulling van onze vorige reis. Ook de volgorde van de 2 reizen was perfect in deze volgorde. Deze keer was het iets “avontuurlijker” en IETS!!!!! Minder luxueus (bvb meer uit eten gaan buiten hotel) maar omdat we er al eens geweest waren viel dat nu wel mee.

Qua accommodaties ook deze keer weer heel veel lof.

  • Aankomst Johannesburg: top zo snel in hotel na landen, in erg mooi hotel. Ook de gegidste tour de dag erna door Johannesburg is een aanrader.
  • Private Game Reserve: Persoonlijk vond ikzelf de private game in Mohlabetsi 2 jaar terug  wel leuker (comfortabeler) – ondanks het minder zien van big5 dan het verblijf in het honeyguide tenten camp nu (uiteraard was dit ook nog altijd zeer tof en vooral nu wel erg veel big 5!!). Mijn echtgenote vond de ervaring nu van meer in de bush te zitten dan weer beter.
  • Hazyview: super b&b. Ik vond het wel leuker dat we vorige keer (chestnut lodge) ter plaatse avond eten hadden en ons niet moesten verplaatsen.  De accommodatie van abangane nu was echter NOG mooier (vooral mijn echtgenote was hier echt van onder de indruk van het landschap) Abangane ligt dan wel weer dichter tegen de restaurants waardoor de verplaatsing goed te doen was.
  • Verblijf in Kruger: SUPER (ook qua comfort)
  • Hotel Swaziland: hier had ik speciaal terug naar hetzelfde hotel gevraagd: blijft super
  • In St Lucia was onze b&b (avalone) deze keer zeker zeer goed met heel vriendelijke mensen
  • Huurauto: deze keer hadden we een hoger modelletje wat echt wel een meerwaarde was om zelf te spotten en op de grindwegen in Kruger toch iets aangenamer rijdt.

We zijn er zeker van dat Afrika nog wel eens op onze reismenu zal staan, en dat we voor de organisatie daarvan op dat moment alvast weten wie we daarvoor kunnen contacteren. Zeer tevreden klanten

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X