Gregory & Ethel

Johan & Cindy
1 augustus 2018
Johan & Cindy
1 augustus 2018

Beste Jill,

Onze Afrika-reis zit er helaas op.

Er is maar één woord om de voorbije weken te beschrijven: FANTASTISCH!!

Van de eerste tot de laatste minuut hebben we ongelofelijk genoten van al die unieke ervaringen. En dankzij jullie professionele organisatie hebben we ons nergens zorgen over hoeven te maken.

En zelfs de dingen waar jullie geen controle over hebben leken wel perfect gepland: de big 5 stonden ons als het ware op te wachten op dag 1 (en ook op dag 2) en het weer kon niet beter zijn.

Alle 3 de locaties waren zeer goed gekozen. Naar Mohlabetsi zouden we zo terugkeren. Lezard Blue was een pareltje van een guesthouse. In de Rissington Inn hadden we een zeer ruime en comfortabele kamer op een prachtig domein, maar dit had misschien toch zijn beste tijd gehad en was soms net iets te koloniaal Brits.

We hebben zo goed als alle voorgestelde activiteiten kunnen doen, en meer. Welkome tips die we onderweg nog gekregen hebben zoals een boottocht op de Blyde rivier, de Bird Rehab in Stellenbosch en de Venus Pool bij de kaap. Allen zeker aan te raden aan jullie volgende reizigers.

Misschien toch nog één kleine opmerking. De huurwagen was nogal aan de grote kant. In Hazyview kwam dat nog van pas en was de motor ook redelijk in verhouding met de omvang van de auto. Maar voor Kaapstad is zo’n zeven-zit niet ideaal, zeker als die maar de motor heeft van klein stadswagentje.

Hartelijk dank voor de professionele service van begin tot eind. We hebben onderweg ook Conny en Chris 2 keer tegengekomen en delen dezelfde mening.

We zullen dan ook met veel plezier ReizenNaarAfrika aanraden aan al onze vrienden en kennissen.

En voor onze kinderen en onszelf blijft dit een onvergetelijke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X