ATZARO OKAVANGO CAMP

KHWAI LEDIBA
18 augustus 2023
MPALA JENA
21 augustus 2023
KHWAI LEDIBA
18 augustus 2023
MPALA JENA
21 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Atzaró Okavango is de ultieme luxe safarilodge in Botswana in het hart van de delta, in harmonie met de overvloed van de natuur en de wilde dieren
Atzaró Okavango is een unieke premium safari lodge op een ongeëvenaarde locatie in de bush, tussen de waterwegen en lagunes van de Okavango Delta, Botswana. Het exclusieve concessiegebied in het nationale park dat op de werelderfgoedlijst staat, is wild, rijk en overvloedig en biedt een unieke natuurverbonden ervaring.

Ontdek de delta met de sfeer en luxe van een authentieke safari uit vervlogen tijden. De meest luxueuze safarilodge van Botswana zal u betoveren met zijn twaalf suites, allemaal met privézwembaden, lounges, restaurant, bars, wellnessruimte, fitnessruimte, terrassen, twintig meter lang hoofdzwembad, uitstekende service, lagune- en dierenrijk uitzicht voor een verblijf van pure verwennerij.

Je zult het wonder van de natuur van dichtbij en persoonlijk ervaren tijdens een safari met Atzaró Okavango, de omliggende lagunes en vlaktes die het natuurrijke landschap vormen voor je Afrikaanse avontuur. Gamedrives, begeleide safariwandelingen, gemeenschapsbezoeken en Mokoro-kano-expedities zijn slechts enkele van de onvergetelijke ervaringen die u voor altijd verbonden zullen laten met ons hart van de delta.

Categorie

Faciliteiten

  • zwembad
  • Locatie

    Sfeerbeeld

    Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

    Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

    X