KHWAI LEDIBA

CAMP OKAVANGO
18 augustus 2023
ATZARO OKAVANGO CAMP
18 augustus 2023
CAMP OKAVANGO
18 augustus 2023
ATZARO OKAVANGO CAMP
18 augustus 2023

Onze beoordeling:   

African Bush Camps is verheugd de opening aan te kondigen van Khwai Lediba, een luxe safaritentenkamp gelegen langs de oevers van de Khwai-rivier in de Khwai-concessie van Botswana.

Geniet van een adembenemende Afrikaanse safari-ervaring in Khwai Lediba, waar je getuige zult zijn van de ongelooflijke dieren in het Moremi National Park, het oudste beschermde deel van de Okavango Delta. Stel je voor dat je leeuwen, luipaarden, olifanten en giraffen ziet die vrij rondlopen in hun natuurlijke omgeving, terwijl je wordt ondergedompeld in de schoonheid van de Afrikaanse wildernis.

Bij Khwai Lediba heb je toegang tot een scala aan spannende activiteiten, zoals gamedrives in de ochtend, middag en nacht, maar ook wandel- en mokoro-safari’s (afhankelijk van de waterstanden), zodat je de ongelooflijke fauna van de regio.

Als onderdeel van de community empowerment-projecten van de African Bush Camps Foundation, krijg je ook de kans om de nabijgelegen Khwai-dorpskleuterschool te bezoeken en de positieve impact van doelgericht reizen uit de eerste hand te zien.

Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijk avontuur, dan biedt Khwai Lediba een safari-ervaring als geen ander!

Categorie

Faciliteiten

  • zwembad
  • Locatie

    Sfeerbeeld

    Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

    Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

    X