CAMP OKAVANGO

CAMP MOREMI
18 augustus 2023
KHWAI LEDIBA
18 augustus 2023
CAMP MOREMI
18 augustus 2023
KHWAI LEDIBA
18 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Botswana’s magnifieke Okavango Delta, gelegen in het hart van de nieuw uitgeroepen Werelderfgoedlocatie, is ’s werelds grootste binnenlandse delta en is een doolhof van diepe lagunes, grote meren en verborgen, meanderende kanalen. Camp Okavango, een uniek en exclusief Afrikaans safarikamp, ligt op het afgelegen eiland Nxaragha. Deze verborgen schat, in het hart van de permanente Okavango Delta, verzekert zijn gasten het hele jaar door van een ongeëvenaarde ervaring in de waterwildernis

Om een rustige en echte safari-ervaring te garanderen, biedt Camp Okavango plaats aan slechts vierentwintig gasten. Er zijn elf intieme safarisuites en één familiesuite bestaande uit twee slaapkamers met elk een en-suite badkamer. Elk van de gastensuites is gebouwd op individuele verhoogde houten platforms en ligt onder de dichte Okavango Delta-vegetatie. De en-suite badkamers hebben dubbele wastafels, dubbele douche en een apart toilet (met uitzicht). De stapelbare schuifdeuren komen uit op een privé uitkijkplatform in de open lucht met een prachtig uitzicht over de Okavango Delta.

Het hoofdgebied van Camp Okavango bestaat uit een netwerk van onderling verbonden wandelpaden die twee loungeruimtes, een eetkamer, een bibliotheek, een zelfbedieningsbar en een curiosawinkel met elkaar verbinden. Grote hellingen leiden naar het lager gelegen dek met twee vuurkorven in de open lucht en comfortabele zitjes om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Er is een derde dek met een rimflow-zwembad en een rieten loungedek voor de warme zomerdagen.

Met zijn ontwerp in de open lucht en verhoogde ligging is het nieuwe Camp Okavango een eco-gevoelige lodge die de essentie van de Okavango Delta weergeeft.

Categorie

Faciliteiten

  • zwembad
  • Locatie

    Sfeerbeeld

    Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

    Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

    X