CAMP MOREMI

KALA CAMP
18 augustus 2023
CAMP OKAVANGO
18 augustus 2023
KALA CAMP
18 augustus 2023
CAMP OKAVANGO
18 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Camp Moremi heeft een welverdiende erfenis in de toeristenindustrie van Botswana omdat het de klassieke Afrikaanse safari-ervaring kan bieden. Camp Moremi is in 2018 volledig herbouwd tot een moderne luxe safarilodge en ligt in het wereldberoemde Moremi Game Reserve.
Camp Moremi beschikt over 12 grote, moderne safaritenten met rieten daken, waaronder een familiekamer, en biedt plaats aan maximaal vierentwintig gasten. De familiekamer met twee aparte slaapkamers en badkamers is verbonden door middel van tussendeuren. Alle standaardtenten zijn ruim met ruime badkamers bestaande uit dubbele wastafels en douches, en privéterrassen met uitzicht over het Moremi Game Reserve. Subtiele inrichting en verlichtingsarmaturen zorgen voor een natuurlijke en warme sfeer in elke kamer om een vredige en harmonieuze mix met de omgeving te creëren.
De gemeenschappelijke ruimtes van Camp Moremi omvatten een verzonken bar, meesterlijk gebouwd rond een grote termietenheuvel en ebbenhout, een uitgestrekte loungeruimte met prachtig koper en zachte afwerkingen, die leidt naar een uitgebreide bibliotheek en een privéterras. Deze gebieden, inclusief het verhoogde eetgedeelte, zijn via een promenade verbonden met de open haard voor het kamp. Daarnaast vormen een openluchtboma en een afgelegen zwembad een aanvulling op de openbare voorzieningen.

Categorie

Faciliteiten

  • zwembad
  • Locatie

    Sfeerbeeld

    Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

    Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

    X