BOTSWANA COMFORT KAMPEERSAFARI

LITTLE KWARA
10 september 2017
BOTSWANA FIRST KAMPEERSAFARI
10 september 2017
LITTLE KWARA
10 september 2017
BOTSWANA FIRST KAMPEERSAFARI
10 september 2017

BOTSWANA COMFORT KAMPEERSAFARI

Onze beoordeling:   

Hoe kampeert u?

Tijdens onze comfort mobiele safari’s in Botswana helpt u een handje wanneer het kamp wordt opgezet op de private campsites. Op een boogscheut van de tent van de gids en kok worden in een cirkel rond het kampvuur de slaaptenten en gedeelde shelter, bushdouche en bushtoilet opgesteld. U slaapt in comfortabele koepeltenten van 2,1 meter bij 2,1 meter en 1,75 meter hoogte die voorzien zijn van degelijke matrasjes, propere slaapzakken en kussens. Handdoeken dient u zelf mee te brengen. Wanneer de avond valt, wordt de trailer omgevormd tot keukeneiland en bereidt de kok de heerlijkste bushgerechten op het kampvuur. Achteraf wordt bij de afwas het groepsgevoel versterkt.

Hoe reist u?

In speciaal ontworpen 4×4 Land Rovers met 12 comfortabele zitplaatsen doorkruist u Botswana. Afhankelijk van het aantal deelnemers, heeft u continu of beurtelings een raamplaats. De open voor- en zijkanten zorgen er echter voor dat u van een perfect uitzicht geniet vanuit elke positie. Op die manier kunt u helpen bij het spotten van wild, de dieren fotograferen of filmen of gewoon heerlijk genieten van de prachtige natuur. De Land Rovers beschikken tevens over een ingebouwde koelkast en 220 volt oplaadmogelijkheden voor foto- en videomateriaal.

Over het reisgezelschap

Afhankelijk van de gekozen data, sluit u aan bij een internationale groep met maximum 12 deelnemers. De minimumleeftijd voor deze mobiele safari’s is 12 jaar op voorwaarde dat de tent gedeeld wordt met een volwassene of jongere van minstens 16 jaar.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X