BOTSWANA FIRST KAMPEERSAFARI

BOTSWANA COMFORT KAMPEERSAFARI
10 september 2017
ENTABENI HANGLIP MOUNTAIN LODGE
10 september 2017
BOTSWANA COMFORT KAMPEERSAFARI
10 september 2017
ENTABENI HANGLIP MOUNTAIN LODGE
10 september 2017

BOTSWANA FIRST KAMPEERSAFARI

Onze beoordeling:   

Hoe kampeert u ?

Tijdens onze first mobiele safari’s in Botswana dient u enkel nog te genieten. Wanneer u na een spannende rit aankomt op de private campsite staat het kamp klaar compleet met de gedeelde shelter en de slaaptenten met een eigen aangrenzende bushdouche en bushtoilet. Ook het koken kunt u volledig aan de staff overlaten. U overnacht in ruime koepeltenten van 3 meter bij 3 meter en 2,25 meter hoogte die uitgerust zijn met kampeerbed, matras, dekbed, lakens, kussens met sloop en handdoeken.

Hoe reist u ?

De aangepaste 4×4 Land Cruisers beschikken over 12 individuele zitplaatsen waarvan er slechts 9 worden gebruikt teneinde iedereen continu een raamplaats te garanderen. De open voor- en zijkanten geven u een echt buitengevoel en maken dat u een 360° panorama heeft over de omgeving. De Land Cruisers bieden 12 volt oplaadmogelijkheden voor foto- en videomateriaal.

Over het reisgezelschap

Afhankelijk van de gekozen data, sluit u aan bij een internationale groep met maximum 9 deelnemers. De minimumleeftijd voor deze mobile safari’s is 12 jaar op voorwaarde dat de tent gedeeld wordt met een volwassene of jongere van minstens 16 jaar.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X