BUFFALO RIDGE SAFARI LODGE

NGORONGORO TENTED CAMP
4 mei 2023
LODOLOZI TREE CAMP
5 mei 2023
NGORONGORO TENTED CAMP
4 mei 2023
LODOLOZI TREE CAMP
5 mei 2023

BUFFALO RIDGE SAFARI LODGE

Onze beoordeling:   

Buffalo Ridge Safari Lodge is een luxe safari lodge gelegen in de Madikwe Game Reserve in Zuid-Afrika. De lodge is gelegen op de top van een heuvel en biedt een panoramisch uitzicht op de omringende savanne en bergen.

De accommodatie bestaat uit acht ruime en comfortabele suites, elk met een eigen badkamer en een eigen terras. De suites zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken, zoals airconditioning en een kluisje.

Buffalo Ridge Safari Lodge biedt ook een scala aan faciliteiten, waaronder een restaurant, een bar en een zwembad. Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden, bereid met lokale ingrediënten en geserveerd in een elegante en ontspannen omgeving.

De lodge biedt ook een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder game drives in de Madikwe Game Reserve, wandelingen in de bush, vogels kijken en bezoeken aan de nabijgelegen dorpen om de lokale cultuur en tradities te ontdekken.

Het hoogtepunt van een verblijf in Buffalo Ridge Safari Lodge is echter de mogelijkheid om wilde dieren van dichtbij te zien in hun natuurlijke habitat. Madikwe Game Reserve is de thuisbasis van een breed scala aan dieren, waaronder de Big Five (leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn), giraffen, zebra’s en vele andere diersoorten.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X