NGORONGORO TENTED CAMP

MSAMBWENI BEACH HOUSE
28 april 2023
BUFFALO RIDGE SAFARI LODGE
4 mei 2023
MSAMBWENI BEACH HOUSE
28 april 2023
BUFFALO RIDGE SAFARI LODGE
4 mei 2023

NGORONGORO TENTED CAMP

Onze beoordeling:   

Ngorongoro Tented Camp is een luxe tentenkamp gelegen in het Ngorongoro Conservation Area in Tanzania. Het kamp biedt een spectaculair uitzicht op de Ngorongoro-krater, die een van de meest indrukwekkende natuurlijke bezienswaardigheden in Afrika is.

De accommodatie bestaat uit 20 ruime en comfortabele tenten, elk met een eigen badkamer en een eigen veranda met uitzicht op de krater. Het kamp is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een restaurant, een bar en een zwembad.

Het kamp biedt ook een scala aan activiteiten, waaronder game drives in de krater, wandelingen in de omgeving en culturele bezoeken aan de nabijgelegen Maasai-gemeenschappen. Het kamp heeft ook een toegewijd team van professionele gidsen die u kunnen helpen de wonderen van de omgeving te ontdekken.

Kortom, Ngorongoro Tented Camp is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Ngorongoro-krater en de omliggende natuurlijke schoonheid van Tanzania te verkennen, terwijl u geniet van alle comfort en luxe die u zich kunt wensen tijdens uw reis.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X