DUKE’S CAMP

KANGA CAMP
5 april 2023
SABLE ALLEY
5 april 2023
KANGA CAMP
5 april 2023
SABLE ALLEY
5 april 2023

DUKE'S CAMP

Onze beoordeling:   

Al meer dan 30 jaar is Jack’s Camp een icoon van Afrikaanse safari’s, een pionier op het gebied van luxe onder het canvas aan de rand van de Makgadikgadi Pans in Botswana. Nu waagt de avontuurlijke geest van Jack Bousfield zich op nieuw terrein, met de opening van Duke’s Camp, een luxe Okavango-safarikamp, in de magische wildernis van de noordelijke Okavango-delta.

Terwijl Jack’s al lang zijn inspiratie haalt uit de woestijn, haalt Duke’s Camp zijn inspiratie uit de kristalheldere kanalen van de Okavango Delta, die kronkelig rond dit permanente kamp kronkelen.

Dit monumentale nieuwe kamp is genoemd ter ere van Sarefo ‘Duke’ Sarefo, de bewaarder van dit overvloedige stuk wildernis. Duke werd 80 jaar geleden geboren op het eiland dat het kamp nu bezet, en zijn voorouderlijke wortels lopen diep in deze zandgronden.

De luxe safaritenten staan op verhoogde houten dekken onder een bladerdak van ebbenhout en loden bomen en bieden een onvergetelijk avontuur onder het canvas te midden van dit opmerkelijke werelderfgoed. Met deskundige gidsen die zijn geperfectioneerd in de bushcraft en de kennis van de Delta, zijn er weinig betere manieren om dit ruige landschap te ontdekken.

Duke’s Camp is een opvallende nieuwe safaribestemming in een uitgestrekte concessie die rijk is aan wild en natuurlijke schoonheid en ligt te wachten om ontdekt te worden.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • kindvriendelijk
 • observatiedek
 • televisie
 • wellness
 • WIFI
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X