KANGA CAMP

MANGA SOA LODGE
5 april 2023
DUKE’S CAMP
5 april 2023
MANGA SOA LODGE
5 april 2023
DUKE’S CAMP
5 april 2023

KANGA CAMP

Onze beoordeling:   

Gelegen in een privéconcessie in Mana Pools National Park, is Kanga Camp een volkomen ongerept wildernisparadijs. Grenzend aan de afgelegen Kanga Pan, biedt onze seizoensgebonden Kanga-safarilodge een ongerepte, authentieke Mana Pools-safari-ervaring. Afgezien van de Zambezi-rivier vele kilometers verderop, is Kanga Pan de enige bron van water in het droge seizoen, waardoor dit een absoluut toevluchtsoord is voor dieren in het wild. Dit gevarieerde gebied heeft meerdere vlei-lijnen en gemengde bostypen, van Mopane-bos tot Jesse-bush en rivierbossen. Kanga Camp werkt goed samen met Zambezi Expeditions, waar je kunt genieten van de opwinding van kanoën en vissen op de Zambezi-rivier.

Kanga Camp  bestaat uit zes tenten op zonne-energie die allemaal op individuele houten platforms staan voor een verhoogd uitzicht over de Kanga Pan. Elke tent in Meru-stijl is eenvoudig maar elegant en heeft kamerhoge ramen van gaas die veel natuurlijk licht en een licht briesje binnenlaten. Alle tenten zijn voorzien van ventilatoren, een eigen badkamer, een doorspoeltoilet, een buitendouche, warm stromend water en een beschutte veranda. Kanga heeft een familietent met een omhullend terras met uitzicht op de pan en een eigen zit- en eetgedeelte. De huwelijksreistent heeft een bad op pootjes op het aangrenzende beschutte terras, ideaal voor een romantisch bad onder de sterrenhemel. Onze uitnodigende lounge op het bovendek in de schaduw van een mahonieboom is een geweldige plek om even weg te glippen voor een rustige tijd. Kom tot rust in ons dompelbad. In deze Kanga-safarilodge is voor elk huiselijk comfort gezorgd, zelfs een batterijlaadstation voor uw allerbelangrijkste camera’s.

Activiteiten op uw Mana Pools-safari zijn begeleide wandelsafari’s en spannende gamedrives onder leiding van onze gekwalificeerde en gepassioneerde gidsen die hun kennis en liefde voor de bush met u zullen delen. Om gelijke tred te houden met het gezinsvriendelijke karakter van African Bush Camps, zijn kinderen vanaf 7 jaar welkom bij Kanga. Vanwege het avontuurlijke karakter van deze Kanga safarilodge zijn wandelsafari’s echter beperkt tot kinderen ouder dan 16 jaar, wat overigens vanaf 2020 hier de minimumleeftijd is. Kanga Camp is alleen geopend in het schouder- en droge seizoen van april tot eind november.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X