SHANDRANI BEACHCOMBER

LAGOON ATTITUDE
9 augustus 2023
PIONEERS VICTORIA FALLS
18 augustus 2023
LAGOON ATTITUDE
9 augustus 2023
PIONEERS VICTORIA FALLS
18 augustus 2023

Onze beoordeling:   

Verkwikkende EILAND ERVARING

Het Shandrani Beachcomber Resort & Spa, gelegen in het zuiden van Mauritius, is een gastvrij viersterrenresort met een sfeer van vitaliteit. De Shandrani Beachcomber ligt op een privé-schiereiland dat wordt omspoeld door het Blue Bay Marine Park en beroemd om zijn kostbare zeeleven. Het heeft drie verschillende stranden om te verkennen.

Als het op sport en vrije tijd aankomt, steekt de Shandrani, Mauritius’ enige Beachcomber-resort aan de zuidkust, met kop en schouders boven de rest uit, met genoeg activiteiten over land en zee om het hele gezin te vermaken. Door optimaal gebruik te maken van de drie stranden van het resort, worden er tal van watersporten aangeboden, waaronder waterskiën, windsurfen en zeilen. Voor de golfers is er bevoorrechte toegang tot een 18-holes par 72 golfbaan: Avalon Golf Estate.

Laat na een dag vol avontuur en lichaamsbeweging de spanning wegspoelen in het tuinparadijs dat de Shandrani Beachcomber’s spa is, en eet een hapje in een van de zes luxueuze restaurants en bars naar keuze. Op zoek naar een manier om uw vakantie-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen? U kunt van dit alles en meer genieten met onze Serenity en Serenity Plus all-inclusive pakketten. Boek hierboven uw verblijf in de Shandrani Beachcomber.

Categorie

Faciliteiten

 • bar
 • restaurant
 • WIFI
 • zwembad
 • Locatie

  Sfeerbeeld

  Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

  Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

  X