PIONEERS VICTORIA FALLS

SHANDRANI BEACHCOMBER
9 augustus 2023
VICTORIA FALLS HOTEL
18 augustus 2023
SHANDRANI BEACHCOMBER
9 augustus 2023
VICTORIA FALLS HOTEL
18 augustus 2023

PIONEERS VICTORIA FALLS

Onze beoordeling:   

Deze lodge met vijftig kamers ligt in weelderige tuinen met prachtig onderhouden gazons en is een geweldige optie voor diegenen die waarde hechten aan comfort en elegantie. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht in een klassieke stijl en hebben allemaal een vrij en vrij uitzicht op de tuin. Naast comfortabel meubilair, meerdere stopcontacten en goede verlichting zijn ze allemaal voorzien van airconditioning, ventilatoren, kluisjes in de kamer, klamboes en koffie- en theefaciliteiten. Elke kamer heeft een eigen badkamer en-suite met douche, toilet en een dubbele wastafel. Pioneers is een gezinsvriendelijke accommodatie met vier beschikbare familiekamers.

Het hart van “Pioneers” Lodge is het centraal gelegen hoofdgebied. De lay-out en klassieke inrichting is hier buitengewoon gastvrij met een serene en stijlvolle lounge die luchtig en comfortabel is, en de rijke eetzaal binnen is zeker nostalgisch en uitnodigend. De gasten hebben ook de mogelijkheid om te ontspannen en te dineren op het ruime en uitgestrekte terras met uitzicht op weelderige tuinen. Alle ruimtes hebben plafondventilatoren en zijn mooi afgewerkt. Er is een grote bar in saloonstijl waar een verscheidenheid aan koude en warme dranken wordt geserveerd, waaronder lokaal ambachtelijk bier gemaakt van ons eigen Zambezi-water. Voor de moderne reiziger is Wi-Fi belangrijk en deze is overal in de lodge direct beschikbaar. Onder de hete Afrikaanse zon, goed geplaatst in de weelderige tuinen, zijn twee zwembaden waar de gasten op hun gemak gebruik van kunnen maken. Daarnaast zijn er ook een dagspa, een tv-kamer en een vergaderruimte beschikbaar op het terrein.

Behoud en behoud van het milieu zijn zo belangrijk en Pioneers zet zich in om milieuvriendelijk te zijn. Zorgvuldig geplaatste zonnepanelen worden gebruikt om de kracht van de zon te benutten en om te zetten in schone energie. Hoewel het nog niet helemaal van het elektriciteitsnet is, werkt het grootste deel van de lodge op zonne-energie, ondersteund door een generator als noodgeval. Pioneers ondersteunt ook lokale liefdadigheidsinstellingen voor dieren in het wild ten behoeve van natuurbehoud, anti-stroperij, essentieel onderzoek en anti-zwerfvuilprojecten, die allemaal actief zijn in de Victoria Falls-regio.

Met name de gasten van de Pioneers staan op de voorgrond en service is iets waar de lodge trots op is. Van de eigenaren en het senior managementteam tot elk personeelslid van de lodge, het vriendelijke en gastvrije team staat klaar om ervoor te zorgen dat gasten worden verwelkomd en comfortabel zijn tijdens hun verblijf. Zeker een geweldige plek om te verblijven in het charmante stadje Victoria Falls.

Categorie

Faciliteiten

Locatie

Sfeerbeeld

Dit jaar is ReizenNaarAfrika.be aanwezig op het het Vakantiesalon te Antwerpen op 23 tot 26  januari 2020.

Wij kijken er dan ook naar uit om u (opnieuw) te ontmoeten en reisideeën met u uit te wisselen.

X